Ramai orang cakap Mr DIY murah…Tapi sebenarnya, tak ada lah murah sangat…😅
‍‍
‍‍
Kalau anda compare dengan Shopee / lazada, jauh jugak beza harga. Belum lagi compare dengan China marketplace. Berganda jugak diaorang ambil untung!
‍‍
‍‍
Walaupun mahal, tapi puas jugak dia perah duit customer. Beratus-ratus cawangan dia dapat bukak. 😅
‍‍
‍‍


Actually anda pun sebenarnya boleh je nak buat duit beriban-riban jual produk macam Mr DIY tanpa perlu borong stok. Deal je dengan seller Shopee / lazada / etc. Then buat dropship kat FB. 
‍‍
‍‍
Kalau ade ilmu, sehari boleh je nak tarik ratus ke ribu prospek. Tak perlu ade kedai pun. Sale nak dapat 4-5 angka pun boleh!
‍‍
‍‍
Benda ni bukan sembang lebat. Tapi insyaAllah betul-betul boleh buat. Sahabat saya siap tunjukkan step by step lagi macam mana nak buat dari A sampai Z.
‍‍
‍‍
Bisnes macam ni tak perlukan banyak modal kecuali ilmu, internet, elektrik, phone. 😁

Kalau berminat nak mulakan bisnes tanpa modal yang banyak, tanpa perlu beli dan simpan stok, dan dah bersedia nak menimba ilmu ni, tekan je butang di bawah ni :


‍‍

DOWNLOAD FREE Ebook Teknik menjual
Masukkan nama dan emel anda di bawah untuk dapatkan tips Teknik Menjual yang Dapat Tingkatkan Jualan Anda 2x Ganda dalam 12 Bulan.