Ada berita baik buat anda yang nak jana pendapatan sampingan yang lumayan dalam USD.

✘ Bukan MLM
✘ Bukan Forex
✘ Bukan Ebay
✘ Bukan Adsense
✘ Bukan Shopify

Tapi dengan CLICKBANK!

.

Apa itu Clickbank?

Clickbank ialah halaman marketplace yang ada pelbagai produk seperti Ebook, video, Software & membership site.

Kita boleh jadi penjual atau agen produk.

buat duit usd dengan clickbank

laman web Clickbank

.

Apa yang menarik mengenai clickbank?

.

1. Kita boleh mendaftar percuma sebagai agen produk 
2. komisen yang kita terima juga sangat lumayan sehingga 75% untuk setiap jualan
3. Produk di clickbank lebih kepada produk informasi yang mana pelawat akan terus dapat akses selepas buat pembayaran 
4. Syarikat clickbank sudah lebih 20 Tahun beroperasi ( sangat kukuh ) 
5. Kita boleh membuat pengeluaran terus dari akaun Bank tempatan kita 
6. Yang paling best komisen dibayar dalam matawang USD! 1 USD = RM 4. Dapat komisen USD 100, dah dapat RM 400. Best kan 🙂 

.

Kenapa perlu join sebagai agen affiliate produk di clickbank?

1. Komisen lumayan dibayar dalam USD
2. Tak perlu fikir pasal customer support 
3. Tak perlu uruskan penghantaran produk 
4. Tak perlu modal yang besar untuk tujuan marketing sebagai agen

.

Sebagai orang baru bagaimana nak belajar dan mula menjana pendapatan dengan clickbank?

.

Cara pertama:

Anda boleh buat kajian di google dan youtube secara percuma. Ada banyak ilmu-ilmu percuma mengenai clickbank yang anda boleh belajar.

Namun kebanyakan di youtube adalah tidak proven dan outdated. Jadi, anda perlu bijak untuk pilih dan belajar yang mana satu.

Tapi… mungkin ambil masa yang agak lama untuk anda faham dan jana duit dengan Clickbank. 

.

Cara kedua :

Anda boleh belajar melalui video panduan CB Method yang dihasilkan 100% sepenuhnya oleh anak tempatan (orang Malaysia).

 

✅ Panduan ini dalam bahasa melayu dan sangat mudah difahami.

✅ Ramai student CBmethod yang sudah mula menjana “gaji dollar” masing-masing. Ada yang USD100 sehari.. USD200 sehari.. seminggu USD1K pun ada..

✅ Group support juga disediakan, anda boleh bertanya soalan dan anda juga akan termotivasi dengan post-post kejayaan dari student yang lain.

✅ Hanya sekali bayar, anda akan dapat 13 Video tutorial step by step bermula dari cari produk sehingga set up iklan dan analisa iklan.

Video tutorial yang terdapat dalam CB Method

Video tutorial yang terdapat dalam CB Method

.

✅ Anda juga akan dapat akses group support premium.Group support ni memang aktif. Tanya je soalan, tak sampai 24 jam, akan dapat jawapan. Memang best!

✅ Tools-tools yang wajib ada seperti plugin dan “skrip rahsia” yang wajib ada untuk mula jana komisen lumayan dengan Clickbank juga akan diberikan.

✅ Semua ini diberikan untuk memudahkan anda menjana komisyen lumayan dari Clickbank 🙂 Anda hanya perlu ikut je step by step apa yang diajar. 

✅ CB Method sudah membandingkan dengan semua panduan lain yang ajar buat duit USD. Tiada lagi yang betul-betul proven dan selengkap CB Method!

✅ Jika anda tidak puas hati, usah risau. CB Method menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 90 hari jika anda langsung tidak memperoleh apa-apa selepas mempraktikkan apa yang diajar. 

kerana mereka tonton video tutorial dan buat, hasilnya terus nampak… 

.

.

buat duit dengan clickbank testimoni cbmethod makin semangat

.

.

Jika anda mencari cara jana wang tambahan tahun ini dan nak belajar dengan orang yang bukan jenis kaki pusing dan kaki propa, anda boleh belajar buat duit dengan Clickbank guna cara CB Method ini.

Klik link di bawah untuk teruskan belajar :

.

YA! SAYA NAK JANA PENDAPATAN TAMBAHAN USD GUNA CARA CB METHOD. KLIK SINI SEKARANG! 

.
p/s : Harga sekarang RM 197 sahaja. Harga akan dinaikkan kepada RM297 mulai 1 Mac 2018. Pergh… Naik RM 100 tu! Kalau anda benar-benar serius nak dapatkan duit dalam USD, dapatkan panduan ni cepat-cepat. Lambat, tengok aje lah orang lain buat duit riban-riban 🙂

Saya yakin pelaburan RM197 anda hari ini adalah pelaburan yang sangat berbaloi, anda boleh belajar direct dari kami dan rakan-rakan yang lain untuk menambah baik kewangan anda.. 

Jika anda tidak mahu belajar sekarang bila lagi?  Duit itu sekejap sahaja habis kalau anda gunakan pada perkara lain yang tidak penting.. 

Masih Ragu-Ragu?

Bagaimana Dengan 90 HARI Jaminan Wang Dikembalikan?

Anda boleh dapatkan Pakej CB Method hari ini dan jika anda tidak puas hati dengan segala hasil perkongsian kami atau  tidak berkesan langsung dengan anda. Kami bagi pulangan wang dalam tempoh 90 HARI dari tarikh pembelian! Setuju? 

Klik Sini untuk Dapatkan CB Method Sekarang!

DOWNLOAD FREE Ebook Teknik menjual
Masukkan nama dan emel anda di bawah untuk dapatkan tips Teknik Menjual yang Dapat Tingkatkan Jualan Anda 2x Ganda dalam 12 Bulan.