Kebanyakan peniaga di Malaysia terutama yang berniaga secara online close sale menggunakan 3 chanel ini :

 

  • WhatsApp
  • FB Messenger
  • SMS

 

Ketiga-tiga cara close sale ini biasanya dilakukan secara manual.

Buat iklan > prospek PM > kemudian prospek akan dilayan secara manual, satu persatu.

Namun, ramai peniaga yang mengeluh kerana penat nak layan satu persatu. Menyebabkan, mereka kehilangan ramai prospek yang berpotensi tinggi untuk beli sebab tak melakukan follow up.

Bila dah penat, tak banyak prospek yang berjaya di close sale.

Akibatnya, sales ciput je yang masuk, tapi badan penat 🙁 . Sedey

 

Ada juga kes :

Apabila prospek blue tick sahaja, seller tak follow up semula.

Rugi besar lah tak follow up prospek. 

Sedangkan jika follow up dilakukan, akan meningkatkan jualan sehingga 60%.

Zaman semakin canggih:) Sebenarnya, boleh je follow up beribu prospek dan customer sekaligus. 

 

Guna je software ni. Boleh blast whatsapp & SMS kepada beribu prospek dengan hanya 1 klik & automatik. 

 

Macam mana tu?

 

Tonton video demo di bawah :

 

KLIK SINI UNTUK DAPATKAN SOFTWARE MAILEVO INI

.

DOWNLOAD FREE Ebook Teknik menjual
Masukkan nama dan emel anda di bawah untuk dapatkan tips Teknik Menjual yang Dapat Tingkatkan Jualan Anda 2x Ganda dalam 12 Bulan.