Kenal Dr Taufiq Razif?

Rata-rata rakyat Malaysia ramai yang mengenali Dr Taufiq Razif. Mana taknya, pada saat artikel ini ditulis, followers beliau di Facebook dah cecah 132, 516 orang.

Follower Facebook Dr Taufiq Razif

Facebook Dr Taufiq Razif

.

Rakan saya sempat tengok followers Dr Taufiq masa followers beliau 98k. Esoknya, followers beliau dah naik 100k. Wow! Dahsyat, kan? Dapat 2,000 followers dalam masa sehari je. Naik 2000 folllowers macam 2 orang je! 

cara naikkan followers di facebook personal branding dr taufiq razif 2k.png

 

Jika anda tak kenal Dr Taufiq Razif, ini sedikit latar belakang beliau: 

.

Siapa Dr. Taufiq Razif

dr taufiq razif ebook rahsia 100 ribu followersSaya dulu tak ada orang kenal pun dan tak ada siapa pun yang yakin dengan saya kalau saya jual apa-apa produk pun.

Yela, siapa la Taufiq Razif ni 1 tahun yang lepas kan. Di Facebook pun beberapa orang je yang follow.

Mana orang nak percaya sebab tak ada SOCIAL PROOF kan. Lain la kalau orang tu dah ada paling kurang 25 ribu Followers ke baru la orang percaya nak berbisnes dengan kita kan sebab SOCIAL PROOF nya dah kuat.

JADI, BAGAIMANA SAYA BOLEH ADA LEBIH DARIPADA 130,000 FOLLOWERS DI FACEBOOK?

.

Ini kerana saya betul-betul tahu tentang Teknik Penulisan Viral di Facebook!

Saya kaji teknik ni hampir 1 tahun lamanya. Kini, penulisan saya mampu viral HAMPIR TIAP HARI di FACEBOOK dan teknik rahsia ni membuatkan saya terpaksa menerima ratusan hingga ribuan pelanggan/followers baru SETIAP HARI.

Saya ingatkan teknik ni berkesan pada saya seorang je.

Rupa-rupanya bila saya ajar teknik ni pada orang lain, mereka pun mampu viral dan tarik pelanggan secara zero cost juga! 

Ada tu sampai terpaksa terima ribuan pelanggan/followers sehari dan post di Facebooknya dah mencecah lebih daripada 21,000 SHARES dah!

Sekarang ni saya nak buat kerja yang agak gila dan berisiko.

**Saya nak buka RAHSIA ni pada umum!

.

Semua teknik dan formula saya hasilkan post-post yang viral di Facebook saya dedahkan dalam Ebook Formula Rahsia 100,000 Followers di Facebook ini :

ebook rahsia tingkatkan 100,000 followers di facebook dr razif

.

Mungkin ada yang tertanya-tanya, kenapa la saya nak buka rahsia besar ni pada umum kan?

.

Sebenarnya saya dah capai pada satu tahap yang sangat selesa dah. 

Bayangkan kalau saya iklan apa-apa pun saya terpaksa iklan 1 jam – 2 jam je, lepas tu saya terpaksa DELETE BALIK sebab saya sendiri tak mampu nak proses order yang terlalu banyak.

Jadi saya rasa, dah tiba waktu saya KONGSI rahsia ni pada orang lain juga.

Yela, teknik penulisan viral ni kan ZERO COST je.

Tak perlu keluarkan modal apa pun untuk tarik 100,000 pelanggan/followers tegar ni. Cukup menulis santai di Facebook dengan menggunkan teknik dan formula rahsia yang saya dah susun dalam Ebook Formula Rahsia 100,000 Followers ni je.

.

Mungkin anda tertanya-tanya, “boleh ke aku dapatkan 100,000 followers kalau saya dapatkan ebook ni?” 

.

Jangan percaya cakap saya. Ini apa yang telah berlaku…

kerana mereka baca dan buat, hasilnya terus nampak…

.

” Saya nak share berita gembira ni, tadi up di Facebook, tak sampai 10 minit lebih 40 orang yang Whatsapp nak jadi agent!! ” ~ Cik L. 

Sebelum ni, Cik L post pasal emas pun dekat 200 yang Whatsapp untuk simpan emas dengan dia.

Testimoni ebook Formula Rahsia 100k followers di Facebook Dr Taufiq Razif-cik L.

Pagi baca Ebook saya, tengah hari praktik formula dalam tu. Ajaibnya petang tu Followers dah bertambah dan malam tengah tunggu rezeki nak masuk ~ Puan F

Testimoni ebook Formula Rahsia 100k followers di Facebook Dr Taufiq Razif-puan E

.

Testimoni ebook Formula Rahsia 100k followers di Facebook Dr Taufiq Razif- cik mar

.

Anda serius nak LETUPKAN SALES dan MEMPUNYAI 100,000 PELANGGAN & FOLLOWERS TEGAR?

.

Bagi diri anda peluang memiliki Ebook Rahsia 100, 000 Follower Di Facebook, baca, faham dan amalkan step by step yang diajarkan dalam ebook ini.

Sungguh-sungguh belajar, pasti akan menghasilkan kejayaan besar.

Tiada masalah yang tiada penyelesaian. Sekiranya masalah mengahsilkan post Facebook yang mendapat sambutan dan viral anda sampai ke tahap buntu atau blur, jawapannya, hanya langkah kanan untuk klik butang hijau di bawah :  

SAYA NAK EBOOK RAHSIA 100,000 FOLLOWER INI SEKARANG

.

Tenung Diri Sendiri, Anda Seorang yang Hebat!

Apa pun tindakan anda, jangan sesekali meninggalkan peluang yang saya berikan ini. Kerana saya percaya, anda seorang yang pandai meneliti setiap keputusan dengan baik. Segera dan bertindak sekarang, ya 🙂

Beli sekarang dan mula tingkatkan Follower FB anda

PERHATIAN : Kuota untuk dapatkan ebook ini semakin sikit. Cuma tinggal 900 SAHAJA. Maafff sangat. Habis je 900 unit ni , jualan akan ditutup untuk selama-lamanya.

**Dapatkan sekarang untuk miliki ebook FORMULA RAHSIA 100,000 FOLLOWERS ini sebelum sold out. **