5 tahun lalu saya hanya berangan-angan untuk mempunyai perniagaan di Dubai, UAE. Perniagaan global.

Fast forward hari ini, Alhamdulillah matlamat tu tercapai. Orang kata matlamat perlu TINGGI. Kalau kita letak matlamat rendah, umpama kita tidak hargai kebolehan kita. Dan ia akan kurangkan motivasi dan inspirasi untuk kita.

Letakkan matlamat paling TINGGI yang anda boleh. Setinggi Burj Khalifa ni 😎 kemudian yakin bahawa Allah SWT akan mempermudahkan untuk anda mencapainya tak kira apa sahaja cabaran yang anda lalui sepanjang itu.

Kalau anda nak tahu bagaimana saya dapat mengembangkan perniagaan saya dari One-man-show dan membina jenama perniagaan di Malaysia dan kini ke peringkat Global, dapatkan buku saya *TERBARU* yang kini pada harga murah. Dapatkan DI SINI kerana dikatakan 9 dari 10 rezeki adalah dalam perniagaan.

ebook-irfan-khairi-9-dari-10-rahsia-jadi-jutawan-global-bisnes-hingga-ke-dubai
Selepas mendiamkan diri selama 4 tahun tidak menulis sebuah buku pun, buku Irfan Khairi terbaru kini sudah bersedia untuk tatapan pembaca.

Bukan merajuk 4 tahun tak menulis buku, tetapi Irfan Khairi mengumpul strategi yang terbaik yang telah membawa perniagaannya  ke peringkat GLOBAL!
 

Ini adalah buku IK yang ke-8. Namun, ianya adalah buku “in the making” sejak lebih 20 tahun yang lalu di mana beliau kongsikan pengalaman, tips dan strategi bagaimana beliau memulakan perniagaan seorang diri dengan hanya sebuah laptop sebagai seorang SOLOpreneur dan menjana pendapatan sejuta yang pertama.

Kemudian mengembangkan jenama perniagaan serata Malaysia sebagai ENTREPRENUER multi-million RM business.

IK melebarkan sayap perniagaan ke peringkat antarabangsa sebagai GLOBALpreneur.

IK kini mempunyai pejabat dan perniagaan di Dubai.Dan kesemuanya dilakukan pada modal yang minima!

rahsia irfan khairi berjaya dalam perniagaan internet sehingga ke dubai
Berulang alik setiap bulan Dubai – Kuala Lumpur apabila menjalankan perniagaan di dua benua. Berhijrah untuk perniagaan!

*Pastinya anda tidak pernah melihat iklan Irfan Khairi di billboard, akhbar, majalah dan TV kan? Dan semua strategi ini beliau kongsikan dalam ebook yang ke-8 ini.

Sebuah buku yang MESTI dimiliki oleh usahawan atau mereka yang merancang untuk mulakan perniagaan walaupun perniagaan kecil! 

“Bagi saya, ini adalah buku saya yang terbaik yang pernah saya tulis. Bukan memuji diri sendiri, tetapi terlalu banyak strategi yang saya kongsikan “behind the scenes” yang ramai tidak tahu bagaimana saya menjenamakan dan membina perniagaan di internet dan juga offline yang kini bernilai multi-million di Malaysia dan di peringkat antarabangsa walaupun saya mempunyai staff kurang dari 10 orang sahaja. ” ~ Irfan Khairi

Terlalu banyak strategi yang IK kongsikan dalam buku 250 muka surat ini (padat dan penuh dengan strategi, dan tidak bergambar untuk membazir ruang).

Kesemua strategi ini IK telah gunakan dan amalkan sejak 20 tahun yang lalu untuk dalam menjana rezeki 9/10 dari perniagaan

Bagaimana Hasilkan App Modal RM 3 Ribu Sahaja, Dapat Kontrak Bernilai RM 1 Juta dalam Masa 3 Bulan

Antara perkongsian IK yang favourite dalam buku ini adalah bagaimana IK menghasilkan sebuah app (walaupun beliau bukan app developer) pada modal RM3,000 dan mendapat contract bernilai RM1,000,000 dalam masa 3 bulan sahaja melalui app tersebut! 

Dan yang lebih penting, anda juga boleh mengaplikasikan rahsia-rahsia insider sebegini untuk perniagaan anda. 

Dan banyak lagi!

Anda ingin tahu lebih lanjut? Untuk maklumat lanjut buku ini dan untuk dapatkan buku ini, klik butang di bawah :

“Ini sahaja caranya untuk capai impian. Mana ada short cut!? ❤ untuk anda yang tak putus asa berusaha! ” ~ Irfan Khairi

DOWNLOAD FREE Ebook Teknik menjual
Masukkan nama dan emel anda di bawah untuk dapatkan tips Teknik Menjual yang Dapat Tingkatkan Jualan Anda 2x Ganda dalam 12 Bulan.