Dengan penulisan, kita boleh pujuk hati

Dengan penulisan, kita boleh bina empayar

Dengan penulisan, kita boleh bina pengaruh

Dengan penulisan, kita boleh jana pendapatan

Dengan penulisan, kita boleh mengeratkan hubungan

Maka belajarlah untuk menulis dengan baik.

Berikut adalah 7 Langkah Mudah menjadi Penulis hebat di Facebook menurut Nur Aliah Mohd Nor.

1. Buat penulisan yang pendek, padat dan ringkas.
2. Buat penulisan yang ada tunjukkan cara-caranya.
3. Buka mata pembaca diperenggan pertama dengan menulis masalah.
4. Masukkan unsur-unsur viral dalam penulisan
5. Buat penulisan yang ada fakta
6. Pastikan penulisan kita ada isinya iaitu content
7. Pastikan setiap penulisan akhir kita ada ‘result’ atau ‘ibrah’.

Bonus: Menulis dengan ejaan yang penuh.

Yang dikongsikan di sini cuma 7 tips mudah. Aliah ada kongsikan secara terperinci kesemua langkah yang beliau buat sehingga melonjakkan followers beliau dan seterusnya menaikkan jualan perfume Dexandra beliau. Kesemua rahsia beliau kongsikan dalam ebook Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral di Facebook.

Nur Aliah Mohd Nor Mengajar Anda …

Bagaimana untuk buat penulisan yang pendek, padat dan ringkas.

Tak perlu tulis karangan yang panjang-panjang atau meleret-leret kalau tahu macam mana nak buat penulisan yang orang suka.

 Membuat penulisan jenis how to.

Ketahui penulisan jenis how to yang bagaimana mendapat sambutan dan shares yang banyak.

 Anda akan ketahui bagaimana membuka mata pembaca dengan menulis perenggan pertama

Apabila pembaca sedang scroll facebook, jari pembaca akan berhenti pada penulisan anda

 Mengetahui Unsur-unsur viral dalam penulisan

Anda akan didedahkan dengan 5 jenis penulisan yang mudah untuk viral. 

Selain Aliah, 7 lagi FB influencers iaitu :

Dr Taufik Razif – Parenting.
Dr Kamarul Ariffin – Perubatan.
Dr Azizul Azli – Saving.
Harith Faisal – Hartanah.
Khairul Ezuwan – Pelaburan.
Cikgu Fadli – Pendidikan.
Khairul Hakimin Muhammad – Pembangun Content

turut bongkarkan rahsia masing-masing naikkan followers di Facebook personal. Aliah kongsikan tips khusus untuk bidang jualan. Kesemua influencer ini mempunyai lebih 100,000 follower di Personal Account masing-masing.

Jom baca tentang ebook ‘Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral di Facebook’ oleh 8 FB influencers. ini

✔ Ebook setebal 290 muka surat ini padat dengan ilmu membina Personal Branding dari peringkat awal hingga anda bergelar Media Social Influencer .

✔ Yang bestnya ebook ini siap ada 6 video khas serta 2 ebook gerak kerja. Total ada 10 Ebook!

✔ Ebook Terbaik dalam pembinaan Personal Branding ini adalah kompilasi tulisan 8 orang Media Social Influencer. Masing-masing mempunyai followers melebihi 100,000 orang di Facebook.

Contoh-contoh post mereka yang viral di Facebook turut ditunjukkan

Harga asal E-book ini ialah RM1, 297.00.

Kini kita boleh dapatkan 10 e-book yang kini berharga RM149.00 .

Dulu masa harga ebook Personal Branding masih RM 99 anda tak nak beli.

Sekarang dah jadi harga RM 149. Naik RM50 dah.

Dia naik harga pun sebab banyak sangat permintaan.

Jadi rugi la yang tak grab awal-awal dulu.

Tapi lagi rugi kalau tak grab sekarang.

Sebab apa?

Sebab dah ramai yang berjaya hasilkan jualan yang tinggi di Facebook dengan ikut panduan dari ebook 𝐏𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐫𝐚𝐧𝐝𝐢𝐧𝐠 & 𝐏𝐞𝐧𝐮𝐥𝐢𝐬𝐚𝐧 𝐕𝐢𝐫𝐚𝐥 ni.

Bukan jualan semata-mata, tapi ebook ni ada panduan macam mana nak bina legasi perniagaan.

Macam mana nak bila followers yang ramai di Facebook.

Macam mana buatkan orang ternanti-nanti dan tak sabar nak beli apa sahaja yang anda jual. Pastikan jual benda yang baik dan berguna lah.

RM149 tu pelaburan awal je sebenarnya. Tapi korang boleh hasilkan jualan untuk kembalikan RM149 tu dalam masa yang singkat sahaja.

Jadi pada yang nak dapatkan ebook ini sekarang, boleh klik butang di bawah ni :

DOWNLOAD FREE Ebook Teknik menjual
Masukkan nama dan emel anda di bawah untuk dapatkan tips Teknik Menjual yang Dapat Tingkatkan Jualan Anda 2x Ganda dalam 12 Bulan.