Ramai yang tak tahu pengasas The Content Success Sdn Bhd, Khairul Hakimin Muhammad – merupakan seorang mat kilang sebelum ini. Beliau invest pergi ke banyaknya kelas content dan penulisan media sosial di luar negara.

Kemudian beliau apply semua perkara itu. Akhirnya hari ini beliau ada 229,000 pengikut!

Beliau kongsikan semua cara yang beliau buat dalam Ebook Personal Branding Penulisan Viral. Dalam ebook ini, beliau ceritakan tentang:

✔ Ketahui 3 bentuk posting yang menentukan capaian besar.

3 bentuk ini akan menentukan objektif penulisan sama ada untuk membina followers, engagement atau untuk menjana pendapatan.

✔ Mengetahui secara kasar pendapatan dari posting yang dilakukan.

Setiap posting yang anda lakukan sangat bernilai. Anda didedahkan cara kira-kira mengira nilai post yang telah anda lakukan.

✔ Menetapkan ROI dalam menulis konten
Khairul Hakimin berkongsi 5 tetapan matlamat , bukan sahaja dalam bentuk wang tetapi hasil penulisan, barulah anda dapat membina personal branding anda dengan lebih berkesan.

✔ Asas dan Kepelbagaian Konten
Masalah paling utama yang dihadapi adalah tiada idea untuk menulis. Khairul Hakimin telah dedahkan 14 idea yang boleh anda guna dengan segera

Ebook Khm personal branding penulisan viral bapa viral kebangsaan di facebook

Jika anda nak belajar lebih lanjut bagaimana untuk menulis post yang viral di Facebook, dapat follower 100,000 dan dapat jualan yang banyak tanpa perlu keluarkan duit buat FB Ads, anda boleh dapatkan ebook ini sekarang.

DOWNLOAD FREE Ebook Teknik menjual
Masukkan nama dan emel anda di bawah untuk dapatkan tips Teknik Menjual yang Dapat Tingkatkan Jualan Anda 2x Ganda dalam 12 Bulan.